Eladó lakás Budapest XI. ker, Madárhegy, 95.575.000 Ft, 128 négyzetméter
95,575 mFt
Budapest XI. ker,
eladó lakás
Méret:
128 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
85405
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XI. ker
Cím:
Facsemete utca
Alapterület:
128 négyzetméter
Ár:
95.575.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9174414
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
panorámás
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
MADÁRHEGY EGY MÁR NAGYJÁBÓL BEÉPÜLT RÉSZÉN KÍNÁLOK A LEGFRISSEBB FEJLESZTÉSÜNKBEN EGY KIVÁLÓ PENTHOUSE-T!

A terület:
Madárhegy az utóbbi néhány évben épült csak be. Ami valójában a varázsát is adja. A régi, málló vakolatú, romos, szegényes házikók a maguk düledező kerítésével itt bizony hiányoznak. Helyettük új társasházak, lakóparkok büszkélkednek mindenfelé, nagyjából homogén összetételű lakóközösséggel.
És ez a terület talán a legértékesebb, merthogy ez már szinte teljesen beépült. Az utcák aszfaltozottak, zöld gyepszegéllyel, mely mögött ápolt kertjeikben megbúvó, vagy épp hivalkodó ultramodern épületek sorakoznak. Itt már nem kell hosszú éveket várni, hogy a környező építkezések zaja végleg elhaljon, hisz ez majdnem az utolsó üresen álló telek.

A ház:
Modern, szögletes, látványos, ahol az egymás mellé álmodott színek és anyagok kontrasztja dominál. A fehér tisztaságát ötvözték a mélyszürke eleganciájával, a vakolat durva struktúráját az élénk árnyaltú üveg vakító fényességével... És ez még 20 év múlva is divatos lesz.

A lakás:
Egy praktikus elrendezésű, három hálós vérbeli PENTHOUSE. Nettó alapterülete 86,2 nm, amihez tartozik összesen 83 négyzetméternyi terasz is. Egy hatalmas, ami körbeveszi a nappalit és a hálókat. Ahová minden helyiségből ki lehet lépni, ami igazi party-csalogató, ahol akár az összes barátját vendégül láthatja egy kellemes nyári estén. Vagy csendesen megbújhat a szomszédok kíváncsi tekintete elől a telepített tetőkerti növények árnyékában. Ez csak Önön múlik.
És egy kisebb (16 nm-es) az étkezőből, ami hibátlan arányaival a családi ebédek-vacsorák tökéletes színtere lehet.

Alaprajza jól átgondolt, nincsenek kihasználatlan területek. A különböző funkciók jól elkülönülnek egymástól, pihenés a mindennapi tevékenységektől, konyha a maga munkazajával a nappalitól és minden mástól...
Nappali plusz 3 különnyíló háló, fürdő, valamint külön egy WC, ami egyben háztartási helyiség is. Ahol eltűnik a gépészet meg azok a gépek, amik nem ékítik a teret, mégis szükségesek. Mind a tökéletes komfort és intimitás szolgálatában.

És TERASZ- TERASZ- TERASZ !!! Az a kettő. Az a csodálatos. Az a különleges. Amiből manapság már semmi sem elég.

Műszaki tartalom:
Már alaphelyzetben is kellően magas. Saját fűtés, 3 rétegű ablakok, vastag szigetelés a falakon és a födémeken... Nem a rezsi lesz a mindennapok meghatározó kiadása. És mindehhez redőny és klímaelőkészítés a kellemes belsőért.

Lehetőség:
A lakás belső tereit most még kedvére módosíthatja, nyithatja egybe, vagy épp szabdalhatja tovább... Teljesen a saját igényére szabhatja. Sőt: vigye bele saját ízlését, gondolatait, elképzeléseit a dizájnba. Az építtető mindenben partner.

Az ár:
A feltüntetett ár a lakásra vonatkozik, ezen felül tartozik hozzá 2 teremgarázs-beálló 8.000.000 Ft-ért, és egy 10 nm-es tároló 3.700.000 Ft-ért. Így a teljes vételár 107.275.000 Ft.

Várom a jelentkezését
Szép napot
Térkép
Érdeklődés
Lizicska Zsolt András
Az értékesítő:
Lizicska Zsolt András
Ingatlanpartner
+36-70-454-96-59
 
 
 
 
 
 
Küldés