Eladó lakás Budapest XI. ker, Madárhegy, 117.100.000 Ft, 161 négyzetméter
117,1 mFt
Budapest XI. ker,
eladó lakás
Méret:
161 négyzetméter
Szobák:
5
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
85402
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XI. ker
Cím:
Facsemete utca
Alapterület:
161 négyzetméter
Ár:
117.100.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9174415
Emelet:
földszint
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
kertre néző
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
MADÁRHEGY EGY MÁR NAGYJÁBÓL BEÉPÜLT RÉSZÉN KÍNÁLOK A LEGFRISSEBB FEJLESZTÉSÜNKBEN EGY HATALMAS, KERTKAPCSOLATOS LAKÁST!

A terület:
Madárhegy az utóbbi néhány évben épült csak be. Ami valójában a varázsát is adja. A régi, málló vakolatú, romos, szegényes házikók a maguk düledező kerítésével itt bizony hiányoznak. Helyettük új társasházak, lakóparkok büszkélkednek mindenfelé, nagyjából homogén összetételű lakóközösséggel.
És ez a terület talán a legértékesebb, merthogy ez már szinte teljesen beépült. Az utcák aszfaltozottak, zöld gyepszegéllyel, mely mögött ápolt kertjeikben megbúvó, vagy épp hivalkodó ultramodern épületek sorakoznak. Itt már nem kell hosszú éveket várni, hogy a környező építkezések zaja végleg elhaljon, hisz ez majdnem az utolsó üresen álló telek.

A ház:
Modern, szögletes, látványos, ahol az egymás mellé álmodott színek és anyagok kontrasztja dominál. A fehér tisztaságát ötvözték a mélyszürke eleganciájával, a vakolat durva struktúráját az élénk árnyaltú üveg vakító fényességével... És ez még 20 év múlva is divatos lesz.

A lakás:
Hatalmas. Nettó alapterülete 131,5 nm, amihez tartozik összesen 58 négyzetméternyi terasz is.
Alaprajza jól átgondolt, nincsenek kihasználatlan területek. A különböző funkciók jól elkülönülnek egymástól, és akár több generáció is élhet benne egymás háborítása nélkül.
Nappali plusz 4 háló, 2 fürdő, 3 WC, mind a tökéletes komfort és intimitás szolgálatában.
És terasz- terasz- terasz. Van belőle 3 is, tágasak, szeparáltak, minden szobához jut belőle. Az egész család, minden korosztály külön-külön is kiülhet oda anélkül, hogy nemhogy zavarnák egymást, de még csak nem is fognak tudni róla. És persze mindenhonnan a saját használatú kertbe lehet kilépni.

Műszaki tartalom:
Már alaphelyzetben is kellően magas. Saját fűtés, 3 rétegű ablakok, vastag szigetelés a falakon és a födémeken... Nem a rezsi lesz a mindennapok meghatározó kiadása. És mindehhez redőny és klímaelőkészítés a tökéletesen kellemes belsőért.

Lehetőség:
A lakás belső tereit most még kedvére módosíthatja, nyithatja egybe, vagy épp szabdalhatja tovább... Teljesen a saját igényére szabhatja. Sőt: vigye bele saját ízlését, gondolatait, elképzeléseit a dizájnba. Az építtető mindenben partner.

Az ár:
A feltüntetett ár a lakásra vonatkozik, ezen felül tartozik hozzá 2 teremgarázs-beálló 8.000.000 Ft-ért, és egy 10 nm-es tároló 3.700.000 Ft-ért. Így a teljes vételár 128.600.000 Ft.

Várom a jelentkezését
Szép napot
Térkép
Érdeklődés
Lizicska Zsolt András
Az értékesítő:
Lizicska Zsolt András
Ingatlanpartner
+36-70-454-96-59
 
 
 
 
 
 
Küldés