Eladó ház Budapest III. ker, Békásmegyer, 100.000.000 Ft, 215 négyzetméter
100 mFt
Budapest III. ker,
eladó ház
Méret:
215 négyzetméter
Szobák:
6 + 1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
16307
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest III. ker
Alapterület:
215 négyzetméter
Ár:
100.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9382298
Szintek száma:
1 szint + tetőtér
Szobák száma:
6 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
panorámás
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
1073
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
KELLEMES KÖRNYEZETBEN, ÓFALU ÉS JÓZSEFHEGY HATÁRÁN, A BÉKÁSMEGYER FELETTI LANKÁS DOMBOLDALON KÍNÁLOK EGY JÓ ÁLLAPOTÚ PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZAT.

A terület:
Ha ismeri, úgyis tudja: nyugodt, csendes, kristálytiszta levegővel. Családiházas kertváros ahonnan a paneloknak csak a sziluettje látszik, hallani nem lehet őket, és az ottani lakóközönség is ismeretlen fogalom.
Az erdős Józsefhegy lábánál elterülő családiházas övezet ez, méghozzá a legjavából való. És mivel az egész terület az utóbbi néhány 1-2 évtizedben épült be, így hiányoznak a lerobbant, málló vakolatú régi házacskák. Helyettük új- újabb, színvonalas villák sorakoznak megbújva a gondozott, nagy kertekben. És persze a lakóközösség összetétele is más. Közép- méginkább felső középosztálybeliek élnek itt.

A ház:
1995-ben épült egy szép ívű, nagy telekre a kor igényeinek megfelelően. Kialakítása földszint és emelet, amit mára két külön lakássá alakítottak, két külön bejárattal. Itt tökéletesen elfér több generáció is.
Különlegessége, hogy a megosztás nem függőlegesen történt, hanem vízszintesen, így az egyes részek egy szintre kerültek. Ezért bár adottságuk eltérő, abban megegyeznek: így sokkal kényelmesebb az élet.

A lakások nagysága szinte nm-re megegyezik. Mindkettő 100-100 nm-es. Plusz a beépíthető közel 60 nm-es tetőtér.

Beosztása:

Az alsó szinten két szép parkettás hálószoba, ebből az egyikből kijárás a közel 25 nm-es teraszra. Ennek a fele került beszámításra az ingatlan nm-be.
Tágas nappali, melyben látványkandalló van, és a kényelmes étkező-konyha. Innen is kijut a teraszra. Fürdőszobája zuhanyzós és egyben a WC-vel.
És hiába földszint, hiába van alul: a telek enyhe lejtéséből és nagy méretéből fakadóan már innen is messze elláthat anélkül, hogy a szomszédos épületek, vagy a magas növényzet útját állná.

A felső lakás külön bejáratú. Innen a panoráma valósággal lélegzetelállító!
Verőfényes, tágas, hatalmas amerikai konyhás nappali, nagy ablakokkal és a nappalin kívül 3 különbejáratú hálószobával, melyek parkettása. Valamint kádas fürdőszoba, WC-vel.
Amennyiben ez a nm kevésnek bizonyulna, a felette lévő tetőtérrel tovább bővíthető az ingatlan. Az erkélyt itt már kialakították. És igen, innen a kilátás több mint gyönyörű - PÁRATLAN!!

Kertje hatalmas, kevés ilyen nagyságú telekkel találkozik itt a környéken. Két részre van osztva: az egyik a pihenésé,kis kerti medencével a másik tökéletes kertészkedésre, található itt gazdasági épület, hogy legyen hova tennie a kerti szerszámokat.

Az ingatlanhoz az utca szintjén két garázshely tartozik, egy 15 és egy 13 nm-es. Az egyikhez pedig egy tároló.

Biztos vagyok benne, hogy van további kérdése. Hívjon bátran a hét bármely napján, ha szeretné megnézni, szívesen mutatom.
Érdeklődés
Hettich Ádám
Az értékesítő:
Hettich Ádám
Ingatlanpartner
+36-20-944-57-10
 
 
 
 
 
 
Küldés