Eladó ház Budapest II. ker, 139.000.000 Ft, 250 négyzetméter
139 mFt
Budapest II. ker,
eladó ház
Méret:
250 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
84636
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Budapest II. ker
Cím:
Cseppkő utca
Alapterület:
250 négyzetméter
Ár:
139.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
6485260
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
panorámás
Telekterület:
500
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A BUDAI ZÖLDÖVEZET LEGJOBB RÉSZÉN KÍNÁLOK EGY IKERHÁZ FELET !!!

A terület:
Csatárka vagy Pálvölgy? Ki tudja pontosan hol is fekszik a határ? De valójában kit érdekel, hisz mindkettő csodálatos. A Cseppkő utca pedig szinte forgalommentes. Csendes, nyugodt, zöld, pont amilyenre mindenki vágyik ezen a környéken.

Az épület:
Valamikor a 80-as években épült, de a generális felújítás 2007-ben történt. És ekkor készült hozzá a hátsó kert határáig nyúló fantasztikus hangulatú télikert.
A stílusán még ugyan látszik az építés korának irányvonala, de már csak nyomokban, mert a felújítás az épület egész korábbi karakterét megváltoztatta. A magas műszaki tartalom és a hőszigetelés mellett az egész homlokzatot terméskővel burkolták, ami jótékonyan fedi el a korábbi stílusjegyeket.

A belső tér:
Átalakították, újragondolták. Csak a befoglaló méretek maradtak meg, illetve a földszintem még az sem. Azt ugyanis a télikerttel bővítették. Minden szint nettó 70 nm alapterületű.
Az alagsorban akár 4 autó is elfér a garázsban.
A földszinten a télikert mellett egy majd 30nm-es verőfényes nappali, és még egy ugyanekkora étkező-konyha szolgálja a kényelmes közös családi együttlétet. Mert itt aztán mindenki elfér, sőt egész baráti társaságokat is vendégül lehet látni.
Az emeleten az új koncepció szerint már csak 2 szoba kapott helyet, viszont azok ettől jó nagyok lettek. Itt aztán nem lesz senkinek bezártság érzete. Már csak azért sem, mert elég magasan van ahhoz, hogy a környező házak és fák felett-mellett ellátva kis panorámája is legyen.
A fürdő a belőle leválasztott külön WC-vel praktikus és bár nem luxus, még mindig mutatós. A hölgyek örömére pedig egy járható gardróbnak is sikerült helyet szorítani itt.
A tetőtér lett a legnagyvonalúbb. Felnőtt tulajdonosai itt rendezkedtek be, saját igényükre szabva a teret. A korábbi megosztott területen kibontották a falakat, és a három kisebb szoba helyett egy impozáns légterű, szellős teret hoztak létre. Nem véletlenül tették ezt, hisz innen már zavartalanul gyönyörködhetünk a csodás kilátásban. Élmény a lefekvés, de még nagyobb az ébredés. Persze ha több helyiségre lenne szüksége, az eredeti elrendezés viszonylag egyszerűen és olcsón állítható vissza.

Állapota:
Elég jó. A felújítás óta eltelt néhány év a külsőnek mit sem ártott, de a belsején nem múlt el nyomtalanul. A műszaki tartalom még mindig megfelelő, az apró részletekben rejlő finomságokra azonban elkél némi felületi kezelés. Viszont utána visszanyerhetik ismét régi fényüket. Itt nem kell több tízmilliós felújításra számítania. Ennek töredékéből is egy szépséges otthont varázsolhat magának.

Várom a hívását
Szép napot
Érdeklődés
Lizicska Zsolt András
Az értékesítő:
Lizicska Zsolt András
Ingatlanpartner
+36-70-454-96-59
 
 
 
 
 
 
Küldés